Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Corina

Venus, Romania

Descriere

Situat intr-o zona linistita a statiunii si inconjurat de vegetatie, hotelul se afla la doar cateva minute de centrul comercial si de plaja. 
MASA: in sistem bonuri valorice la mai multe restaurante / autoserviri din statiunea Venus.
Nu se accepta animale de companie.
Hotelul este complet renovat, dispunand de 57 camere cu pat matrimonial si 57 camere cu 2 paturi, bar cu gradina, foisoare, loc de joaca pentru copii.
CAMERELE sunt dotate cu  bai complet renovate, TV, frigobar, gresie, uscator de par, geamuri termopan. O parte din camere au balcon mare si o parte au balcon mic. 
COPII (in camera cu 2 adulti):
- 2 copiii intre 0 - 12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, iar daca se solicita un pat suplimentar, se va achita 50% din valoarea unui loc de cazare;
- copii (maxim 1) - 12- 18 ani va achita 50% din tariful de cazare pentru un adult, cu pat suplimentar asigurat. 
Intr-o camera dubla se pot caza maxim 3 adulti, cel de-al treilea va achita 80% din tariful unui loc de cazare cu pat suplimentar.
Intr-o camera se poate introduce un singur pat suplimentar si doar in camerele cu balcon si pat matrimonial.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.