Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Melodia

Venus, Romania

Descriere

 


Descriere generala:Hotel Melodia a fost renovat in 2011 si este unul dintre cele mai bine pozitionate hoteluri din statiune.Primul an de exploatare este 2012.


Localizare: Hotelul este situat la 150 m de malul marii.


Dotari generale: Restaurant, bar, terasa, parcare gratuita (in limita disponibilitatii locurilor), loc de joaca pentru copii, gradinita, acces persoane dezabilitati, internet wireless, piscina , sala de fitnes si sauna.


Dotari camere: Hotelul dispune de 110 camere duble dotate cu  mobilier modern,aer conditionat, televizor, cablu TV, minibar, uscator de par, acces in camera card.


 


Serviciile de masa : Se acorda in restaurantul hotelului in sistem cont client. Valoarea mesei este :


·         Mic dejun – 30 lei / persoana / zi


·         Pranz / Cina  - 50 lei / persoana / zi.


 


 Servicii incluse :Acces la piscina , parcare,  gradinita copii, sala fitnes .


 


 Alte servicii: Servicii de secretariat, primire si expediere corespondenta, informatii turistice.


 


Facilitati pentru copii:


 - Copiii intre 2-12 ani  - gratuitate la cazare si 50 % la serviciile de masa  fara pat suplimentar.


-  Pat suplimentar-50 % din valoarea unui loc de cazare.Serviciile de masa se achita integral


restaurant, parcare proprie -gratuita cu acces pe baza de card, acces persoane cu dizabilitati, loc de joaca pentru copii, internet -wireless, gradinita de copii, bar la pisicina, terasa

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.