Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AluaSoul Zakynthos (Zakynthos)


Descriere

Descriere: Acest hotel numai pentru adulti ofera cazare All Inclusive in regim de camere duble si apartamente. Oaspetii pot savura trei preparate culinare de top in restaurantele hotelului, trei baruri, trei piscine, facilitati sportive, activitati in timpul zilei, tratamente de wellness si chiar o sala de sport gratuita.

Localizare: AluaSoul Zakynthos este un nou hotel de 4 stele la doar 50 m de plaja cu steag albastru din Tragaki si la 9 km de aeroportul international Zakynthos.

Dotari camere: Toate unitile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi de mare viteza (gratuit), telefon cu linie directa, seif (gratuit), TV LCD (cu canale prin satelit), minibar (contra cost), ceainic electric, baie privata cu cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta, balcon/terasa, serviciu de trezire, serviciu de menajera (zilnic), schimbare prosoape (de 4 ori pe saptamana sau zilnic la cerere), schimbarea lenjeriei (de 3 ori pe saptamana sau zilnic la cerere), serviciu de spalatorie (contra cost), sticla de apa de bun venit.

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, camera pentru bagaje, hol, lounge, Wi-Fi de mare viteza zone publice (gratuit), 3 piscine exterioare, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina si la plaja), terasa, gradina, prosoape pentru piscina/plaja (gratuit), in aer liber parcare (gratuita), serviciu de transfer aeroport (la cerere cu cost suplimentar), medic de garda (contra cost), trusa de prim ajutor.

Web site https://www.aluahotels.com/hotel-aluasoul-zakynthos-en-zante/epartner=5152&utm_source=google&utm_medium=gmb&utm_campaign=web_link
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.