Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqua Bay Hotel (Zakynthos)


Descriere

Descriere: Hotelul Aqua Bay ofera camere duble si de familie spatioase, toate echipate cu aer conditionat gratuit, Wi-Fi, cutie de valori, TV prin satelit si un balcon sau o terasa mobilata. Oaspetii se pot bucura de un all-inclusive program care include acces gratuit la parcul acvatic Tsilivi plin de distractie, piscine multiple, doua restaurante, trei baruri si activitati pentru copii.

Localizare: Situat aproape de centrul oraSului Tsilivi, la doar 200 de metri de plaja cu steag albastru si la aproximativ 7 km de aeroportul Zakynthos.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), linie directa telefon, seif electronic (gratuit), TV cu ecran plat (cu canale prin satelit), DVD player, frigider, facilitati pentru cafea si ceai, baie privata cu cabina de dus, uscator de par, oglinda cosmetica, halat de baie, papuci, baie facilitati, balcon/terasa, serviciu de trezire, serviciu de menajera (zilnic), schimbarea prosoapelor (de 2 ori pe saptamana), schimbarea lenjeriei (de 2 ori pe saptamana), serviciu de spalatorie/calcatorie/curatatorie chimica (contra cost).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, serviciu de portar, lounge, hol, camera de bagaje, lifturi, zona TV prin satelit, Wi-Fi in zonele publice (gratuit), 8 in aer liber piscine (09:00-19:00, intrare gratuita si nelimitata in Tsilivi Parc acvatic cu 7 tobogane cu apa), prosoape de piscina/plaja (gratuit), sezlonguri si umbrele (gratuit la piscine, cu taxa la plaja), terasa, dus exterior, parcare la fata locului (gratuit), trusa de prim ajutor, medic de garda. Restaurant principal tip bufet Helios (bucatarie internationala), restaurant Garden (la parcul acvatic) si restaurant a la carte Elia (nu este inclus in programul AI, cost suplimentar, este necesara rezervare).

Web site: https://aquabayhotel.gr/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.