Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arion Green Riviera


Descriere

LOCALIZARE: pe coasta de Sud-Est a insulei Zakynthos, in orasul Vassilikos, la cativa pasi de plaja. Aeroportul International Dionysios Solomos este la aproximativ 15 km distanta.

CAMERE: 50 de camere de trei tipuri - duble/twin, adults only swim up (sezlonguri pe terasa) si maisonette. Fiecare spatiu de cazare este dotat cu aer conditionat, televizor, mini-frigider, fierbator, ceai si cafea, seif, papuci si produse pentru igiena personala, conexiune internet wireless gratuita.

FACILITATI: piscine exterioare pentru adulti si copii. Sala de fitness. Camera de jocuri pentru copii - activitati si ateliere conduse de ingrijitori specializati. Parcare privata.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.