Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Eleon Grand Resort and Spa


Descriere

Amplasare

Acest resort, ideal pentru familii, se află în centrul localității Tragaki, chiar pe malul mării. Cea mai apropiată stație de autobuz se află la cca 5 minute de mers pe jos (300 de m). Până la aeroportul Zakynthos (ZTH) sunt aproximativ 12 km.

Dotări

Clienților le stau la dispoziție 205 camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile resortului cuprind o cameră de bagaje și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul de vacanță dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Pe lângă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare, clienții se pot bucura de vederea la mare de la balcon sau terasă. Camerele au un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. În plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. În baia dotată cu cadă cu hidromasaj, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 3 piscine în aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj, un tobogan de apă și un bar. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare le propune tenis celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Ca activități sportive în resort, clienților le stau la dispoziție o sală de fitness și contra cost biliard. Complexul propune diverse oferte în zona de relaxare, printre care terapii anti-îmbătrânire, precum și, contra unor taxe suplimentare: un spa, o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, hidroterapie și un masaj de reflexoterapie la tălpi. Cei mari și și cei mici au posibilitatea de a-și face șederea mai interesantă prin programele de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie