Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chryssi Akti Htl - ARG


Descriere

Descriere HOTEL CHRYSSI AKTI:
Chryssi Akti este un hotel simplu, prietenos si linistit, recomandat atat familiilor cat si cuplurilor. Hotelul se bucura de o priveliste minunata asupra golfului Argassi. Ca si categorie de hotel, se incadreaza in zona de buget.

Tip masa:
Mic dejun

Localizare HOTEL CHRYSSI AKTI:
Hotelul este localizat in statiunea Argassi, pe malul marii, pe plaja ingusta, cu nisip si intrare lina in apa. In apropierea hotelului sunt taverne, magazine si baruri. Situat intre munte si mare, alaturi de hotelul Paradise Beach, la doar 4 kilometri de capitala insulei Zakynthos. Cele doua hoteluri dispun de piscina si terasa pentru plaja comuna, cu vedere spre mare.

Plaja: Plaja publica, ingusta, cu nisip si pietricele. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Intrarea in mare este lina.

Dotari camere:
Hotel Chryssi Akti dispune de camere decorate cu mobila simpla, din lemn, TV, aer conditionat (contra-cost 7 eur/zi-platibil la fata locului), seif (20 eur/saptamana platibil la fata locului), frigider, wifi gratuit, baie cu uscator de par, balcon. Toate camerele sunt curatate de 6 ori pe saptamana, lenjeria de pat si prosoapele se schimba de 2 ori pe saptamana.

Facilitati HOTEL CHRYSSI AKTI:
Hotelul dispune de receptie, lounge cu aer conditionat, bar, TV, restaurant interior, piscina exterioara, piscina pentru copii, snack bar la piscina, sezlonguri si umbrele, parcare privata. Turstii cazati aici pot folosi piscina hotelului Paradise Beach.

Web: https://www.chryssiakti-hotel.com/home

Categorie oficiala: 3*

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie