Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAZARE LITORAL 2018 - România

CAZARE LITORAL 2018 - România

VACANȚE ÎN ROMÂNIA se pot cumpăra la Agenția de Turism CARPAȚI TRAVEL cu VOUCHERE DE VACANȚĂ : SODEXO - TURIST PASS; CHEQUE VACANCES; EDENRED - TICKET VACANȚĂ. OFERTE DE CAZARE - Sezon Estival 2018 pe LITORALUL ROMÂNESC în Stațiunile MAMAIA; MAMAIA NORD - NĂVODARI; EFORIE NORD; EFORIE SUD; COSTINEȘTI; JUPITER; CAP AURORA; NEPTUN; OLIMP; SATURN; VENUS; MANGALIA; TECHIRGHIOL; VAMA VECHE; DELTA DUNĂRII.
...

Citeste mai mult

CAZARE LITORAL 2018 - România


VACANȚE ÎN ROMÂNIA se pot cumpăra la Agenția de Turism CARPAȚI TRAVEL cu VOUCHERE DE VACANȚĂ : SODEXO - TURIST PASS; CHEQUE VACANCES; EDENRED - TICKET VACANȚĂ.

PASUL 1: Vă rugăm să selectați INDIVIDUAL sau AVION (activați culoarea VERDE a simbolului MAȘINĂ - dacă vreți să mergeți pe litoralul românesc cu TRANSPORT INDIVIDUAL sau activați culoarea VERDE a simbolului AVION - dacă vreți să mergeți pe litoralul românesc cu AVION CHARTER din Cluj-Napoca, Oradea sau Timișoara) pentru alegerea tipului de transport preferat; PASUL 2: Vă rugăm să selectați DESTINAȚIA de vacanță pe litoralul românesc (stațiunea - ex. Mamaia); PASUL 3: Vă rugăm să selectați ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu AVION) sau DATA DE INTRARE în SEJUR (în cazul ofertelor cu transport INDIVIDUAL(CheckIn); PASUL 4: Vă rugăm să selectați DATA DE IEȘIRE din SEJUR (în cazul ofertelor cu transport INDIVIDUAL) sau DATA DE ÎNTOARCERE (în cazul ofertelor cu transport cu AVION) (CheckOut); PASUL 5: Vă rugăm să selectați NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți; PASUL 6: Apăsați butonul CĂUTARE și așteptați câteva secunde până când sunt găsite cele mai bune oferte care corespund criteriilor alese de dumneavoastră.

ATENȚIE! Pentru oferte de grup sau pentru unități de cazare din România / străinătate, pe care nu le găsiți pe site, vă rugăm să cereți informații la sediile Agenției de Turism CARPAȚI TRAVEL !

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Tip Oferta


Destinatie


Categorii


Au fost gasite 6 rezultate

Cap Aurora, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotel OPAL este situat în partea nordică a stațiunii Cap Aurora Hotel OPAL este amplasat pe faleza din stațiunea Cap Aurora la doar 50 metri distanță de plajă MASA Restaurant OPAL 3 stele mic dejun prânz și cină bufet suedez DOTĂRI ȘI SERVICII H . . .

Cap Aurora, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotel CALIFORNIA din stațiunea Cap Aurora este situat la distanță de 30 m până la plajă MASA se poate servi la restaurantul propriu clasificat 3 stele NOU Mic dejun se servește în regim bufet masa de prânz și cina se servesc a-la-carte în regim d . . .

Cap Aurora, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotel DIAMANT Cap Aurora este situat la distanță de 50 m până la plajă MASA serviciile de masă se acordă în regim de autoservire la Restaurant DIAMANT Cap Aurora prin intermediul unui card valoric încărcat electronic la recepție Suma depusă se con . . .

Cap Aurora, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotel TOPAZ este situat în stațiunea Cap Aurora Hotel TOPAZ este amplasat la o distanță de 50 metri până la plajă Masa se servește în sistem bonuri valorice la Restaurant TOPAZ precum și la Terasa Aurora 1 și la Terasa Granat DOTĂRI ȘI SERVICII . . .

Cap Aurora, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotel MERA ONIX este situat în partea de sud a stațiunii Jupiter la 30 metri distanță de plajă După un lung proces de renovare și modernizare Complex MERA ONIX este compus din fostele hoteluri Onix și Safir MASA se servește în Restaurant MERA ONIX î . . .

Cap Aurora, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotel CRISTAL Cap Aurora este situat în centrul stațiunii Cap Aurora Hotel CRISTAL Cap Aurora este amplasat la o foarte mică distanță până la plaja cu aspect exotic plajă fragmentată de golfulețe DOTĂRI ȘI SERVICII Hotel CRISTAL Cap Aurora are 8 . . .