Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAZARE LITORAL 2018 - România

CAZARE LITORAL 2018 - România

VACANȚE ÎN ROMÂNIA se pot cumpăra la Agenția de Turism CARPAȚI TRAVEL cu VOUCHERE DE VACANȚĂ : SODEXO - TURIST PASS; CHEQUE VACANCES; EDENRED - TICKET VACANȚĂ. OFERTE DE CAZARE - Sezon Estival 2018 pe LITORALUL ROMÂNESC în Stațiunile MAMAIA; MAMAIA NORD - NĂVODARI; EFORIE NORD; EFORIE SUD; COSTINEȘTI; JUPITER; CAP AURORA; NEPTUN; OLIMP; SATURN; VENUS; MANGALIA; TECHIRGHIOL; VAMA VECHE; DELTA DUNĂRII.
...

Citeste mai mult

CAZARE LITORAL 2018 - România


VACANȚE ÎN ROMÂNIA se pot cumpăra la Agenția de Turism CARPAȚI TRAVEL cu VOUCHERE DE VACANȚĂ : SODEXO - TURIST PASS; CHEQUE VACANCES; EDENRED - TICKET VACANȚĂ.

PASUL 1: Vă rugăm să selectați INDIVIDUAL sau AVION (activați culoarea VERDE a simbolului MAȘINĂ - dacă vreți să mergeți pe litoralul românesc cu TRANSPORT INDIVIDUAL sau activați culoarea VERDE a simbolului AVION - dacă vreți să mergeți pe litoralul românesc cu AVION CHARTER din Cluj-Napoca, Oradea sau Timișoara) pentru alegerea tipului de transport preferat; PASUL 2: Vă rugăm să selectați DESTINAȚIA de vacanță pe litoralul românesc (stațiunea - ex. Mamaia); PASUL 3: Vă rugăm să selectați ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu AVION) sau DATA DE INTRARE în SEJUR (în cazul ofertelor cu transport INDIVIDUAL(CheckIn); PASUL 4: Vă rugăm să selectați DATA DE IEȘIRE din SEJUR (în cazul ofertelor cu transport INDIVIDUAL) sau DATA DE ÎNTOARCERE (în cazul ofertelor cu transport cu AVION) (CheckOut); PASUL 5: Vă rugăm să selectați NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți; PASUL 6: Apăsați butonul CĂUTARE și așteptați câteva secunde până când sunt găsite cele mai bune oferte care corespund criteriilor alese de dumneavoastră.

ATENȚIE! Pentru oferte de grup sau pentru unități de cazare din România / străinătate, pe care nu le găsiți pe site, vă rugăm să cereți informații la sediile Agenției de Turism CARPAȚI TRAVEL !

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Tip Oferta


Destinatie


Categorii


Au fost gasite 9 rezultate

Olimp, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotel PAM BEACH RESORT SPA este renovat în anul 2012 - primele 4 etaje și mezanin Hotel PAM BEACH RESORT SPA are 10 etaje și are 166 camere dintre care 8 apartamente 9 triple și 149 camere duble twin și matrimoniale restaurant terasă cu program . . .

Olimp, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotel MAJESTIC Olimp este situat la o distanță de 150 m până la plajă Facilități masă Restaurant și Terasă Hotel MAJESTIC Olimp 3 stele - mic dejun bufet suedez prânz și cină în sistem bonuri valorice  DOTĂRI ȘI SERVICII Hotel MAJESTIC Olimp are u . . .

Olimp, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotel COCOR SPA Olimp este situat la o distanță de 50 m de plajă Facilități masă restaurant propriu clasificat 4 stele mic dejun bufet suedez prânz sau cină bufet suedez apă minerală plată 150 ml vin alb roșu persoană adultă sau fișă cont 56 le . . .

Olimp, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Complex LACUL RACILOR Olimp este amplasat pe malul lacului Astacus într-un cadru natural plăcut departe de aglomerația urbană Restaurant LACUL RACILOR din Olimp este clasificat 3 stele și are o capacitate de 140 locuri în interior și pe terasa am . . .

Olimp, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotel CIREȘICA Olimp este situat într-o zonă foarte liniștită a stațiunii Olimp în mijlocul unui spațiu cu multă vegetație Hotel CIREȘICA este amplasat la doar 50 metri de plajă DOTĂRI ȘI SERVICII Hotel CIREȘICA oferă turiștilor o terasă restaur . . .

Olimp, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotel POPASUL PESCARILOR FISHING VILLAGE din stațiunea Olimp este poziționat excelent având vedere la mare Hotelul este amplasat la doar 1 minut de mers pe jos până la plaja Olimp și la 4 km distanță de stațiunea Neptun Construit în anul 2017 Hot . . .

Olimp, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotelul este situat la 150 m de plaja Facilitati masa restaurantele Romanta Caraiman si Craiova 2 in sistem bonuri valorice sau meniu fix Hotelul detine 14 etaje 455 locuri de cazare Nu se accepta animale de companie Camerele sunt dotate cu baie pro . . .

Olimp, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotelul este situat la 75 metri de plaja Facilitati masa restaurantele Romanta Caraiman si Craiova 2 in sistem bonuri volarice Hotelul detine 326 locuri bar exchange parcare piscina - acces liber Animale de casa nu sunt acceptate Camerele sunt dotat . . .

Olimp, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotel POPASUL PESCARILOR FISHING VILLAGE din stațiunea Olimp este poziționat excelent având vedere la mare Hotelul este amplasat la doar 1 minut de mers pe jos până la plaja Olimp și la 4 km distanță de stațiunea Neptun Construit în anul 2017 Hotel P . . .