Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAZARE LITORAL 2018 - România

CAZARE LITORAL 2018 - România

VACANȚE ÎN ROMÂNIA se pot cumpăra la Agenția de Turism CARPAȚI TRAVEL cu VOUCHERE DE VACANȚĂ : SODEXO - TURIST PASS; CHEQUE VACANCES; EDENRED - TICKET VACANȚĂ. OFERTE DE CAZARE - Sezon Estival 2018 pe LITORALUL ROMÂNESC în Stațiunile MAMAIA; MAMAIA NORD - NĂVODARI; EFORIE NORD; EFORIE SUD; COSTINEȘTI; JUPITER; CAP AURORA; NEPTUN; OLIMP; SATURN; VENUS; MANGALIA; TECHIRGHIOL; VAMA VECHE; DELTA DUNĂRII.
...

Citeste mai mult

CAZARE LITORAL 2018 - România


VACANȚE ÎN ROMÂNIA se pot cumpăra la Agenția de Turism CARPAȚI TRAVEL cu VOUCHERE DE VACANȚĂ : SODEXO - TURIST PASS; CHEQUE VACANCES; EDENRED - TICKET VACANȚĂ.

PASUL 1: Vă rugăm să selectați INDIVIDUAL sau AVION (activați culoarea VERDE a simbolului MAȘINĂ - dacă vreți să mergeți pe litoralul românesc cu TRANSPORT INDIVIDUAL sau activați culoarea VERDE a simbolului AVION - dacă vreți să mergeți pe litoralul românesc cu AVION CHARTER din Cluj-Napoca, Oradea sau Timișoara) pentru alegerea tipului de transport preferat; PASUL 2: Vă rugăm să selectați DESTINAȚIA de vacanță pe litoralul românesc (stațiunea - ex. Mamaia); PASUL 3: Vă rugăm să selectați ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu AVION) sau DATA DE INTRARE în SEJUR (în cazul ofertelor cu transport INDIVIDUAL(CheckIn); PASUL 4: Vă rugăm să selectați DATA DE IEȘIRE din SEJUR (în cazul ofertelor cu transport INDIVIDUAL) sau DATA DE ÎNTOARCERE (în cazul ofertelor cu transport cu AVION) (CheckOut); PASUL 5: Vă rugăm să selectați NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți; PASUL 6: Apăsați butonul CĂUTARE și așteptați câteva secunde până când sunt găsite cele mai bune oferte care corespund criteriilor alese de dumneavoastră.

ATENȚIE! Pentru oferte de grup sau pentru unități de cazare din România / străinătate, pe care nu le găsiți pe site, vă rugăm să cereți informații la sediile Agenției de Turism CARPAȚI TRAVEL !

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Tip Oferta


Destinatie


Categorii


Au fost gasite 5 rezultate

Vama Veche, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotel LAGUNA este situat în partea de sud a stațiunii Vama Veche la o distanță de doar 70 m de plaja Vama Veche MASA se servește în Restaurant CORSARU situat la 70 m de hotel pe malul mării DOTĂRI ȘI SERVICII Hotel LAGUNA are 32 camere duble cu . . .

Vama Veche, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotel JAKUZZI este situat în centrul stațiunii Vama Veche la doar 150 metri distanță până la plaja Vama Veche Hotel JAKUZZI a fost inaugurat în anul 2006 DOTĂRI ȘI SERVICII Hotel JAKUZZI oferă turiștilor 22  camere duble cu pat matrimonial balco . . .

Vama Veche, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Vila SARA este o construcție nouă modernă situată în zona Vama Veche chiar la plajă Accesul este facil de pe șoseaua Constanța - Mangalia - Vama Veche - Bulgaria turiștii având posibilitatea să ajungă la Vila SARA atât cu mașina proprie cât și cu . . .

Vama Veche, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Pensiunea CASA LUCA este situată chiar la intrarea în stațiunea Vama Veche pe partea dreaptă la o distanță de 20 m de strada care duce către plaja Vama Veche și la aproximativ 150 m distanță de plajă Pensiunea CASA LUCA oferă turiștilor 119 locuri . . .

Vama Veche, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotel BazArt Hostel este situat la 1 minut de mers pe jos până la plaja de la Vama Veche BazArt Hostel  oferă cazare la doar 50 metri distanţă de plajă DOTĂRI ȘI SERVICII Se acceptă cazarea în BazArt Hostel cu animale de companie fără taxe supl . . .