Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALGARVE CASINO HOTEL

Descriere

Hotelul se afla pe malul oceanului Atlantic, pe plaja Praia da Rocha, la doar 5 minute de portul de agrement Portimao. Hotelul dispune de gradina, wifi gratuit, 2 piscine in aer liber, cada cu hidromasaj, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri, centru de fitness, sauna, baie turceasca.
Localizare:

Hotelul se afla pe malul oceanului Atlantic, pe plaja Praia da Rocha, la doar 5 minute de portul de agrement Portimao.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de gradina, wifi gratuit, 2 piscine in aer liber, cada cu hidromasaj, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri, centru de fitness, sauna, baie turceasca, restaurant, terasa la soare, cazino, seif, incalzire, salon de frumusete, rent a car, camera de bagaje, babysitting, spalatorie, sala de conferinta.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu TV, baie proprie, papuci, articole de toaleta, uscator de par, halat de baie, internet, telefon, aer conditionat, inclazire, seif, minibar.

Drinks & Food:

Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant leegant, cu preparate regionale si internationale si un restaurant ce ofera gustari si mese usoare.

Spa & Welness:

In cadrul hotelului se gaseste un centru spa ce ofera tratamente si masaj, sauna si cada cu hidromasaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.