Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Oferind 6 piscine in aer liber și un teren de golf cu 9 găuri, acest complex este la doar 500 de metri de plaja Maria Luísa. Două restaurante sunt disponibile.

Clubul de sănătate Balaia Golf Village include o cadă cu hidromasaj, o baie turcească și o piscină interioară incălzită. Pot fi programate tratamente de masaj și sesiuni de aromoterapie și hidroterapie.

Toate apartamentele includ o bucătărie complet utilată, o masă și o zonă de relaxare cu canapele. Fiecare apartament are balcon sau terasă.

Oaspeții pot inchiria cele 4 terenuri de tenis de la Balaia sau pot inchiria o bicicletă pentru a explora cartierul Albufeira. Oaspeții mai tineri se pot bucura de activitățile clubului pentru copii sau de locul de joacă.

Bucătăria internațională este servită la restaurantul principal. Restaurantul clubului de golf și cele 2 baruri de langă piscină oferă mese ușoare și gustări. Balaia Golf Village oferă, de asemenea, un supermarket, unde oaspeții iși pot pregăti singuri mesele.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie