Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Los Alamos Playa Benidorm

Descriere


Localizare: acest hotel este samplasat foarte bine in statiune, in inima Benidormului, la 5 miute plimbare de superbul oras vechi. Hotelul se afla la 2 km de parcul acvatic Aqualandia. Aeroportul Alicante este la 58 km de statiunea Benidorm, iar cel din Valencia la 148 km.
Dotari camere: Camerele sunt dotate cu aer condieeionat, TV, telefon, seif, minibar. Baia este dotata cu uscator de par, unele au dus, altele cada.
Facilitati hotel: La restaurant turistii pot savura mancaruri e tip bufet din bucataria mediteraneeana. Hotelul are cafenea cu terasa, bar cu loc pentru dans in serile cu program, camera de conferinta, sala de jocuri cu biliard. De asemena hotelul dispune si de piscina. Wifi este gratuit in zona publica a hotelului. In jurul hotelului se afla numeroase baruri, cafenele,restaurante, magazine. Terenul de golf se afla la mai putin de 3 km.
Plaja: Hotelul se afla la 150 de metri de Plaja Levante, o plaja intinsa cu nisip fin si intrare lina in apa. Sezlongurile si umbrelute sunt contra cost.
Pagina web: http://www.losalamos.es/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie