Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Amalthia Beach Hotel (Adults Only 18+)

Descriere

Amplasare

Resortul, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Agia Marina, chiar pe malul mării. Aeroportul Chania (CHQ) este la aproximativ 24 de km.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Room-service le stă la dispoziție clienților. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Camerele au și un minifrigider. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În băi se găsește un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale resortului. În exterior sunt disponibile 3 piscine. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. În ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, complexul de vacanță mai oferă, pe lângă o sală de fitness și tenis de masă, și terapii prin masaj contra cost. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Clienții sunt răsfățați cu o ambianță confortabilă în restaurantul de nefumători. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie