Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Kalliston Resort

Descriere

Situat in Stalós, la 100 de metri de plaja Glaros, Atlantica Kalliston Resort - Adults Only oferă cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, o piscină sezonieră in aer liber și un centru de fitness. Există diverse facilități, printre care un bar, o grădină și o zonă de plajă privată. Hotelul oferă o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj, divertisment seara și o recepție deschisă non-stop.

Camerele hotelului au aer condiționat, birou, ceainic, frigider, seif, TV cu ecran plat și baie privată cu duș. Toți oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi, iar unele camere au balcon. Fiecare cameră de la Atlantica Kalliston Resort - Adults Only este prevăzută cu lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții cazării pot lua un mic dejun tip bufet sau continental.

Atlantica Kalliston Resort - Adults Only include o terasă. La hotel puteți să jucați tenis de masă și darts și să utilizați serviciul de inchirieri auto.

Plaja Kalamaki este la 400 m de Atlantica Kalliston Resort - Adults Only, iar plaja Iguana se află la 550 m. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Chania, situat la 15 km de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie