Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atena - Orasul Zeitei, avion 2018

Descriere

Destinatie: Atena

Durata: 4 nopti

Plecari: 22 august, 5 septembrie, 29 august, 17 septembrie

Atena – Cap Sounion – Canalul Corint – Epidaurus – Nafplio – Micene – Delphi
Servicii incluse: Bilet de avion Bucuresti – Atena si retur; 4 nopți de cazare la hotel de 3* 4 mic dejun; Tur de Atena cu ghid local; Transfer aeroport-hotel-aeroport Programul este de tip City Break (ATENTIE, locuri limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu plecarile de autocar al carui ghid va insoti si turistii sositi cu avionul ghid însoţitor din partea agenţiei in zilele 2 si 3 , iar in rest asistenta turistica.
Servicii neincluse:

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.