Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cehia - Germania avion 2018

Descriere

Destinatie: Austria-Germania-Cehia

Durata: 4 nopti

Plecari: 31 august

Praga – Dresda – Karlstein - Karlovy Vary
Servicii incluse: Bilet avion Bucuresti –Praga si retur; Programul este de tip City Break (Atentie, locurile sunt limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al carui ghid va insoti si turistii sositi cu avionul. 4 cazari la hotel de 3-4*in functie de hotelul solicitat 4 mic dejun; Transfer aeroport- hotel- aeroport Ghid însoţitor din partea agenţiei din ziua a 2-a pana in ziua a 4-a inclusiv, in rest asistenta turistica.
Servicii neincluse:

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.