Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aventura Elvetiana- Avion 2018

Descriere

Destinatie: Elvetia

Durata: 8 nopti

Plecari: 20 august, 2 septembrie

Viena – Abatia Melk - Insbruck – Linderhof – Neuschwanstein – St. Moritz - Lago di Como – Milano –Zermatt – Materhorn – Montreux – Laussane – Geneva – Chamonix– Mont Blanc – Berna – Interlaken – Liechtenstein – St. Gallen – Schaffhausen – Zurich – Lucerna – Kitzbuhel – Zell am See – Salzburg - Linz
Servicii incluse: Bilet de avion Bucuresti – Viena si retur; Transport cu autocar climatizat, 8 nopți de cazare la hotel de 2-4* 8 mic dejun; Transferuri de la / catre aeroportul din Viena; Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu dupa intalnirea cu acesta in Viena.
Servicii neincluse:

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.