Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Italia D' Amore (autocar) 2018

Descriere

Destinatie: Italia

Durata: 11 nopti

Plecari: 5 septembrie, 26 septembrie, 10 octombrie, 15 noiembrie, 30 august, 15 septembrie

În această călătorie avem ocazia să descoperim: Graz - Padova – Venetia –Verona –Milano – Pisa - Florenta – San Gimignano – Siena– Roma Tivoli – Cassino –Napoli –Pompei –Assisi – San Marino – Ljubljana– Zageb- Belgrad
Servicii incluse: transport cu autocar climatizat, exceptand zilele 7 si 8 (cu transportul pubic); 11 nopți de cazare la hotel de 2-4* 11 mic dejun; ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
Servicii neincluse:

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.