Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Italia D'Amore avion 2018

Descriere

Destinatie: Italia

Durata: 7 nopti

Plecari: 28 septembrie, 12 octombrie, 17 noiembrie

Venetia – Verona – Milano – Pisa - Florenta – San Gimignano – Siena Roma – Tivoli – Cassino – Napoli – Pompei
Servicii incluse: Bilet de avion Bucuresti – Treviso si Roma – Bucuresti; transport cu autocar climatizat ; exceptand zilele 5, 6, si 7 (cu transport public); 7 nopți de cazare la hotel de 2-4* 7 mic dejun; Transfer aeroport – port in Venetia; Transfer hotel – aeroport in Roma; ghid însoţitor din partea agenţiei in primele 6 zile (dupa intalnirea cu acesta in Venetia), apoi asistenta turistica.
Servicii neincluse:

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.