Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Croatia Experience autocar 2018

Descriere

Destinatie: Serbia-Croatia-Muntenegru

Durata: 9 nopti

Plecari: 29 august, 4 septembrie, 14 septembrie, 23 septembrie, 4 octombrie, 17 august

Drobeta Turnu Severin – Belgrad – Parcul Durmitor – Canionul Tara – Podgorica – Cetinje – Budva – Fiordul Kotor – Dubrovnik - Ston – Insula Korčula - Split –Parcul Național Plitvice – Zagreb – Lacul Balaton - Budapesta
Servicii incluse: Transport cu autocar climatizat, exceptie ziua 4 ; 9 nopți de cazare la hotel de 2-4* 9 mic dejun; Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
Servicii neincluse:

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.