Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tainele Balticelor şi Stelele Nordului (autocar) 2018

Descriere

Destinatie: Tarile Nordice - Tarile Baltice

Durata: 15 nopti

Plecari: 13 iulie, 10 august

În această călătorie avem ocazia să descoperim: Cracovia – Czestochowa – Varşovia – Vilnius – Rundale – Riga- Tallinn – Helsinki- Stockholm Uppsala – Oslo – Goteborg – Copenhaga – Hamburg – Berlin – Dresda – Praga
Servicii incluse: transport cu autocar climatizat, exceptand zilele 6,10 si 12 (transport public); 14 cazari la hoteluri de 3-4* si IBIS; 1 noapte pe feribot in cabine interioare cu 4 paturi, fara fereastra, cu grup sanitar propriu; 13 mic dejun; ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
Servicii neincluse:

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.